joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 octombrie 2020. Berbecii sunt sfătuiți să nu facă investiții financiare

Berbec 

Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să va aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important este că astăzi să nu faceți nicio investiție financiară, chiar dacă v-ați propus de mult timp.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vrei să-ți organizezi mai bine timpul și nu știi ce să faci ca să termini toate treburile. Nu este cea mai bună zi în plan profesional, însă ai putea să te concentrezi doar pe lucrurile urgente. Axează-te pe propria persoană și vei atrage oamenii de care ai nevoie în jurul tău.

Gemeni

Aveți noroc, susținere și aprobare din partea astrelor. Relațiile cu ceilalți sunt foarte bune, iar asta vă dă o stare excelentă de spirit. Sugestiile din partea familiei și a colegilor se pot dovedi a fi foarte bune.

Rac

Muncești foarte mult și vrei deja să culegi roadele muncii tale. Proiectul tău va avea succes, chiar dacă nu astăzi. Este un moment bun pentru a cunoaște oameni noi și chiar vei începe o relație amoroasă. Cineva te-ar putea aborda spre sfârșitul zilei.

Leu

Sănătatea voastră devine tot mai bună, vă vindecați la propriu și la figurat de tot ce v-a supărat în trecut. E un moment bun să va gândiți la ce v-ați dori în viitor și ce v-ar ajuta.

Fecioara

Nu intrați în discuțiile în contradictoriu care se tot urzesc în jurul vostru. Nu vă implică direct, deci nu merită efortul. Aspectul sentimental este unul bun, persoana iubită fie începe să se simtă mai bine, fie primește niște vești bune.

Balanță

Nu va forțați astăzi să faceți lucruri de care fie nu vă simțiți în stare sau fie nu aveți dispoziția necesară pentru a le îndeplini.Este o perioadă în care lipsa de concentrare poate cauza efecte grave, deci cu cât sunteți mai liniștiți și prudenți, cu atât mai bine.

Scorpion

Te ocupi de problemele financiare și încerci să găsești soluții pentru a obține mai mulți bani. Nu te înțelegi prea bine cu partenerul și aveți o discuție care să pună capăt problemelor. Dacă nu ești într-o relație, ai început să ai sentimente pentru o persoană și lucrurile capătă un traseu ascendent.

Săgetător

Dacă vreți să faceți un nou proiect cât de curând, ziua de astăzi vă poate aduce în cale idei bune. Gândiți-vă la viitor și la ce v-ați dori să obțineți la final.  

Capricorn

Totul merge ca pe roate la locul de muncă și chiar te gândești să-ți începi propria afacere. Vorbești de ceva timp cu o anumită persoană și între vor se va forma o legătură amoroasă cât mai curând. Membrii familiei pot conta pe tine atunci când au nevoie de ajutor pentru că le oferi sfaturi bune.

Vărsător

Persoana iubită te va surprinde la sfârșitul zilei după ce ai avut o perioadă agitată. Starea de sănătate începe să fie șubredă și ai nevoie de relaxare. Chiar dacă te descurci bine la job, asta nu însemnă că suprasolicitarea te va ajuta.

Pești

Dacă aveți în minte anumite decizii care vă preocupă, acum este un moment bun să puneți pe hârtie și un plan. Astfel, într-un mod organizat veți alege ce va convine și puteți scoate din calcul ce considerați că numai este necesar.

Politica