vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„99% vom juca pe Oblemenco!” Patronul FCU Craiova spune că majoritatea PNL – USR-PLUS din Consiliul Local îl va readuce pe stadionul din Bănie

Alegerile locale de la finalul lui septembrie vor deschide larg porțile stadionului Ion Oblemenco pentru FCU Craiova. Cel puțin așa susține Adrian Mititelu, patronul formației ce se află pe primul loc în liga a doua.
După victoria cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, Mititelu a vorbit despre revenirea echipei sale în Bănie: „Avem promisiunea celor două partide care au câștigat majoritatea în consiliul local că din noiembrie sau decembrie vor schimba acea hotărâre și vom juca pe Oblemenco. Noi suntem 99% încrezători că în retur vom juca acolo. Noi din 2018 suntem în pribegie, mereu suntem pe drumuri. Am jucat la Severin și la Târgu Jiu și am simțit lipsa suporterilor”.
Arena „Ion Oblemenco” este casa celor de la CSU Craiova, grupare patronată de Mihai Rotaru, cu care Mititelu se află într-un război deschis pentru istorie, palmares, culori. Cei doi oameni de afaceri susțin că dețin echipe care continuă tradiția Craiovei Maxima.
De la reconstruire, FCU Craiova a evoluat un singur meci pe Oblemenco, în 16-imile de finală ale Cupei României, toamna trecută, contra celor de la U Cluj. Echipierii celor de la FCU au mai intrat o dată pe stadionul din Craiova la finalul lui august pentru o ședință foto. Bălan, Stoenac și compania au posibilitatea de a presta în noiembrie pe Oblemenco, în 16-imile de finală ale actualei ediții a Cupei României.

Politica