Conecteaza-te cu noi

Actualitate

33 de cadre medicale au murit până acum din cauza Covid-19

Publicat

pe

Grupul de Comunicare Strategică a publicat numărul cadrelor medicale care au murit după ce s-au infectat cu Covid-19. 33 de oameni și-au pierdut viața încercând să salveze alți pacienți, în spitalele din România.

Până în data de 27 octombrie 2020, un număr de 3847 cadre din rândul personalului medical ( medici, asistenți medicali, ambulantieri și infirmieri) au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Au fost înregistrate și 33 decese în rândul aceluiași personal medical, informează GCS, în ultimul raport întocmit, scrie Digi24.

Luni, pe 26 octombrie, a fost anunțat decesul un cadru medical din județul Olt. O asistentă care lucra pe secția de boli interne a Spitalului Balș din județul Olt a fost răpusă de Covid-19, la doar 47 de ani. Activitatea secției a fost suspendată timp de 7 zile, alți șase colegi ai femeii fiind depistați pozitiv.

Și șefa Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Fetești a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea 48 de ani. Medicul Mioara Neagu, şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Feteşti, a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la Spitalul Colentina din Bucureşti, la vârstă de 48 de ani. Doctorul nu avea comorbidități și a primit și tratament cu Remdesivir și Tocilizumab.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.