vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr s-a urcat beat la volan și a provocat un accident în localitatea Stănești

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Turcinești, s-a urcat băut la volan și a provocat un accident pe DJ 664 A – Stănești. Un participant la trafic a sunat la poliție, iar oamenii legii au intervenit. Se pare că pagubele pe care șoferul le-a făcut au fost doar materiale, iar nici o altă persoană nu a fost rănită.
„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că, pe DJ 664 A – Stănești a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din comuna Turcinești, conducea un autoturism, pe raza localității Stănești, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Gorj.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și care are dreptul de a conduce suspendat.

Politica