joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 octombrie 2020. Pe Raci îi așteaptă provocări la locul de muncă

Berbec

Mult noroc în plan profesional. Un partener de afaceri îți face o propunere la care nu te așteptai, dar care se va dovedi benefică pentru evoluția ta în carieră. Acceptă cu încredere și nu lăsa temerile să te doboare. Te așteaptă o perioadă foarte bună.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simți nevoia să evadezi din cotidian, chiar și pentru câteva zile, însă timpul și munca nu îți permit să faci asta acum. Ai o zi extrem de agitată la job și simți nevoia să te odihnești, însă trebuie să-ți păstrezi optimismul pentru a nu ceda stresului care te așteaptă. Primești o veste bună spre sfârșitul zilei.

Gemeni

Începutul de săptămâna vă poate găsi mai înclinați spre conexiunea cu divinitatea sau în așteptarea unor dorințe pe care le-ați încredințat ei spre îndeplinire. Nu faceți promisiuni de care nu va puteți ține pentru următoarea perioadă.

Rac

Dacă ai mai multă încredere în tine, vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus pentru astăzi. Te așteaptă multe provocări la locul de muncă și nu le poți rezolva decât dacă ai grijă de tine și să vezi partea pozitivă în orice situație. Încearcă să renunți la atitudinea egoistă față de ceilalți și interesează-te de starea lor.

Leu

O persoană cunoscută te abordează și veți începe o relație, însă nu trebuie să fie neapărat una de dragoste. Persoana respectivă te va ajuta să înțelegi anumite lucruri despre tine și despre viața ta și este bine să încerci activitățile noi pe care ți le propune.

Fecioară

Ai multe de făcut astăzi, însă nu te suprasolicita pentru că nu vei reuși să faci nimic cum trebuie. Ia totul pe rând și concentrează-te cât mai mult. Ai parte de tensiuni în viața de cuplu și simți că nimic din ce ai face sau ai spune nu este bine. Încearcă să nu intri în conflicte pentru că ai putea regreta o vorbă spusă din cauza nervilor.

Balanță

Vei da de o persoană la locul de muncă care să scoată tot ce este mai bun din tine. Puteți începe o colaborare împreună pentru că abilitățile voastre vor fi de ajutor și veți avea parte numai de beneficii. În plus, nu strică să încerci ceva nou.

Scorpion

Unele discuții acum trebuie lămurite împreună cu cei dragi. Aveți grijă la neatenție, conduceți cu grijă și evitați viteză, deoarece riscați să fiți penalizați. Sănătatea mamei va poate îngrijora, iar aici probabil va trebui să apelați la un specialist.

Săgetător

Ai parte de o deplasare neașteptată în scop profesional. După ce te ocupi de sarcinile pe care le ai de făcut, îi rezervi câteva ore pentru a te bucura de locul în care ai venit. Te întorci la muncă cu forțe proaspete și ești gata să-ți pui planurile în aplicare.

Capricorn

Familia și prietenii îți cer ajutorul pentru a-și rezolva problemele și te oferi cu plăcere să le dai sfaturi. Nu uita de tine și de nevoile tale în timp ce-i ajuți pe alții. Ai parte de conflicte în relația cu persoana iubită și nu e momentul să clachezi. La locul de muncă te așteaptă o perioadă mai dificilă din cauza unor schimbări. Vei lucra mai mult decât de obicei și ai nevoie de concentrare maximă.

Vărsător

Socializarea poate fi făcută astăzi, dar cu o limită. Este posibil să nu aveți dispoziția necesară să vorbiți despre multe și mărunte, ci mai degrabă să fiți interesați să vă adunați gândurile într-o anumite direcție productivă.

Pești

Ai parte de o perioadă stresantă și nu te simți în apele tale. Oamenii din jur observă acest lucru, însă depinde numai de tine să-ți revii. Dacă nu iei măsuri chiar acum, toată săptămâna va decurge prost. Vorbește cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat.

Politica