vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Accident mortal în Mihăeşti. O maşină a intrat într-o căruţă

Sâmbătă seara, 24 octombrie, în localitatea Mihăeşti, o maşină a intrat într-o căruţă, iar în urma coliziunii au rezultat trei victime.

Evenimentul rutier s-a produs în satul Govora, pe drumul judeţean DJ 647.    Un BMW a intrat într-un atelaj hipo care se deplasa spre Băile Govora, dinspre Râmnicu Vâlcea, scrie Adevărul.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două, toate victimele fiind din atelajul hipo”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victimele au fost preluate şi monitorizate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Una dintre acestea este un bărbat în vârstă de circa 40 de ani, care a suferit o fractură la gamba dreaptă şi un traumatism cranian şi facial, motiv pentru care a fost transport la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Pompierii militari au intervenit la locul accidentului cu o autospecială SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. De asemenea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a trimis două echipaje.

Politica