joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 octombrie 2020. Balanțele au succes în viața profesională

Berbec

Nu este o zi bună pentru noi începuturi, ci mai degrabă este indicat să intrați în contact cu vechile cunoștințe. Astrele va sfătuiesc să vă relaxați, să meditați sau să faceți doar activități care vă eliberează mintea de griji.

Taur  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vei primi o invitație la o rudă apropiată care vrea să-ți ofere un cadou. Este foarte posibil ca acest dar să reprezinte o sumă mare de bani pe care să o investești într-o viitoare călătorie sau în renovări interioare. Ieși din zona de confort și încearcă mai multe lucruri noi.

Gemeni

Puteți simți susținerea celor dragi în toate sferele vieții voastre, iar asta vă dă o stare de bine. O ieșire cu prietenii sau în familie v-ar prinde bine și v-ar relaxa. Aveți grijă la sănătate, îmbrăcați-vă adecvat sezonului.

Rac

Sănătatea familiei este foarte importantă, iar pentru asta va trebui să va implicați direct. Aveți grijă atunci când vine vorba de deciziile luate în grabă, deoarece nu sunt recomandate.

Leu

Te simți de parcă plutești pe un nor, dar mare atenție la lumea reală. O veste neașteptată îți va tulbura liniștea și este nevoie de calm și de concentrare pentru a trece cu brio peste această perioadă dificilă. O cunoștință veche ia legătura cu tine și veți forma o legătură de prietenie sau chiar de iubire.

Fecioara

Sănătatea voastră trebuie pusă pe primul plan, așa că indicat ar fi să vă odihniți. Este un bun moment să vă eliberați de frici sau de blocajele care v-au ținut prinși într-o stare nu tocmai bună în ultima perioadă.

Balanță

Ai mult succes în viața profesională și acest lucru îți aduce numai beneficii în plan financiar. Ideile tale pentru noul proiect au fost luate în calcul, iar superiorii te vor contacta pentru mai multe detalii. Ai mai multă grijă de tine și încearcă să te relaxezi mai des. S-ar putea să petreci ultima parte a zilei cu o persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp.

Scorpion

Nu va puteți baza doar pe noroc în acest moment, ci mai mult pe muncă. Eforturile voastre vor fi apreciate de cei dragi, iar asta va aduce o energie bună acasă, dar și veniturile pot crește.

Săgetător

Dacă vrei să ai acele rezultate bune la care visezi, indicat ar fi să încerci să găsești o nouă sursă de energie pentru a te apuca de treabă. Încearcă să îți iei energia din sucuri, ceaiuri sau conversații cu persoane pozitive.

Capricorn

Încearcă să nu mai analizezi fiecare detaliu și să lași lucrurile să se aranjeze  de la sine. Ai încredere că ești pe drumul cel bun și nu ezita să ceri universului ceea ce îți dorești.

Vărsător

Nu reușești să te calmezi și mintea îți zboară în toate părțile. Te gândești la probleme vechi și crezi că nu le vei găsi niciodată rezolvarea. Ai nevoie să analizezi viața de cuplu și să decizi dacă merită sau nu să continui relația pe care o ai la momentul actual.

Pești

Anumite câștiguri mici, dar binevenite pot apărea la orizont. Timpul petrecut cu familia este unul plăcut, relaxant și asta e tot ce aveați nevoie. Încercați să comunicați partenerului de viață ceea ce simțiți.

Politica