Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Artiștii dau scena pe politică! Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi, pe listele Partidului Ecologist, la parlamentare

Publicat

pe

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist (PER) în judeţul Mureş. Cei doi au devenit colegi de partid cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu (AKM), alungaţi de Marcel Ciolacu din PSD.

În judeţul Mureş, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschisă de Sanda Ladoşi, iar pe locul 2 se află compozitorul Andrei Kerestey.

Deputatul Cătălin Rădulescu (AKM) a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscrişi recent în partid sunt nişte luptători, scrie Adevărul.

Şerban Nicolae care a demisionat din PSD a anunţat joi pe Facebook că va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Român (PER). El a adăugat că„ alături de colegii de la PER. şi în echipă cu Liviu Pleşoianu, cu transparenţă şi onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din Bucureşti o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială şi viaţă sănătoasă”.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.