joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Să fie 8 pentru cel mai mare număr 8!

n săptămâna în care-l comemorează pe Ilie Balaci, oltenii pot obține cel de-al optulea succes la rând

Eliminată de Lokomotiv Tbilisi din Europa, echipa lui Cristiano Bergodi scrie istoria în Liga 1. Bancu și colegii săi au 7 victorii din tot atâtea posibile, iar vineri, de la ora 21:00, o caută pe cea de-a opta acasă, contra celor de la Academica Clinceni.
Chiar dacă a bătut tot ce i-a stat în cale în Liga 1, Bergodi privește cu precauție meciul cu Clinceni. Și totul din cauza modului în care se apără ilfovenii: „Vineri va fi un meci foarte dificil, ca de altfel în fiecare etapă a acestui campionat. Vom întâlni o echipă bună, care se apără bine. A arătat-o etapa trecută cu FCSB, care s-a chinuit până în minutul 86. Clinceni e o echipă bună, cu un antrenor tânăr care  a făcut anul trecut minuni, salvând echipa de la retrogradare. Noi trebuie să jucăm ce știm, ce antrenăm în cursul săptămânii. Până la meciul cu FCSB nu luase gol de 3 meciuri. E o echipă betonată defensiv, nu va fi ușor să-i desfacem. Clinceni face faza defensivă foarte bună. E mai greu de pregătit un meci cu Clinceni, pentru că e mai greu să motivezi jucătorii. Altfel se motivează la un meci cu Dinamo, CFR Cluj”.
Pentru meciul cu Clinceni, Bergodi nu-i va avea la dispoziție pe Fane Vlădoiu, Vladimir Screciu, Georghe Câmpanu, toți infectați cu Covid 19, dar nici pe Marius Constantin, accidentat.

Politica