marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD Dolj: „Obiectivul nostru este să obținem minim doi senatori și minim cinci deputați”

PSD Dolj a depus dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din data de 06.12.2020. În frunte cu primarul ales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și cu președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, social-democrații și-au prezentat candidații pe care vor să îi vadă în Senat și la Camera Deputaților.

„Am depus lista de candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Considerăm că este o listă foarte bună. Plecăm de la ideea că obiectivul nostru este să obținem minim doi senatori și minim cinci deputați. În această zonă eligibilă aveam doar doi care au mai fost în Parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni cu care ne mândrim și oameni care au, unii dintre ei, o experiență enormă. Sunt și oameni care au mai puțină experiență politică, dar credem că este nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni și e nevoie să înțeleagă inclusiv craiovenii și doljenii că nu suntem un partid care rămâne blocat”, a declarat președintele PSD Dolj.

Claudiu Manda afirmă are încredere în oamenii ce au condus până de curând orașul Craiova și județul Dolj: Mihail Genoiu, respectiv Ion Prioteasa. Cei doi se află în fruntea listei pentru Senatul României, iar liderul PSD Dolj spune că întreaga echipă a fost mulțumită de fulul în care aceștia și-au făcut treaba.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Locul 1 pe lista pentru Senat este domnul Prioteasca, un om care este iubit de noi toți și căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut în fosta poziție. Locul doi pe listă este Mihail Genoiu, un om care a venit alături de echipa noastră, la un moment dat. Are experiență în administrație și credem că va fi util în senatul României. La Camera Deputaților, locul 1 este Alexandra Presură. Am fost foarte mulțumiți de activitatea ei și pe zonă de tineret și în Parlament. Locul doi pe listă este Iulian Badea, un om fără experiență politică, dar credem că să poate forma și poate să reprezinte vocea tinerilor din Craiova. Locul trei pe listă este Laura Vicol, avocat de profesie”, a mai spus Claudiu Manda.

Ion Prioteasa s-a despărțit de Consiliul Județean și speră că va avea ocazia să-i preprezinte pe doljeni în Senatul României, acolo unde vrea să sprijine toate proiectele de impact pentru județ.

„Mă despart de Consiliul Județean după o periaodă foarte lungă de timp, în care au fost realizări notorii, care se pot vedea în fiecare localitate din Dolj. Am fost onorat să reprezint județul Dolj și să contribui la dezvoltarea acestuia, împreună cu o echipă performantă pe care o la colegului Cosmin Vasile. În ceea ce mă privește, acm fost onorat să reprezint județul Dolj și în acest moment mă dedic, în continuare, cetățenilor județului și vreau să fac auzită vocea lor în Senatul României și să sprijin toate proiectele ce vor avea un impact pentru cetățenii județului Dolj”, a declarat Ion Prioteasa.

Lia Olguţa Vasilescu: „La Senat mizăm pe experiența domnilor Ion Prioteasa – fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu – fost primar al Craiovei, iar la Camera Deputaților pe forța tinerilor: Alexandra Presură – actual deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța – actual deputat si Cosmin Durle – administratorul public al Municipiului Craiova. Ii voi susține cu tărie în această campanie electorală pentru că știu că merită să ne reprezinte județul și le mulțumesc tuturor celor care vor face același lucru!”

Politica