sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova continuă în Cupa României! Șanse mari să joace pe Oblemenco!

Dan Vasilică, preparatorul ridicat la rang de principal de către Mititelu, a debutat cu dreptul în noul rol. Victorie cu 4-0 pe terenul celor de la ACSO Filiași în turul 4 al Cupei României. Răducanu a marcat de două ori în prima repriză, pentru ca în actul secund să puncteze Bălan și Ciolacu. Prin succesul obținut, FCU Craiova a obținut accesul în 16-imile de finală ale Cupei României.
Echipa patronată de Adrian Mititelu are șanse mari de a reveni pe stadionul Oblemenco, dar nu e sută la sută că acest lucru se va întâmpla. Totul depinde de tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României. Pe scurt: FCU Craiova va trebui să fie împerecheată cu o echipă superioară valoric sezonul trecut, adică să fi evoluat în B sau în prima ligă. Altfel, dacă va întâlni o grupare inferioară, din divizia C, atunci va evolua în deplasare. Spre exemplu, o împrechere cu Progresul Spartac ar amâna revenirea pe Oblemenco.
Ultima dată, FCU Craiova a jucat pe stadionul din Bănie în toamna anului trecut, contra celor de la U Cluj, tot în 16-imile de finală ale competiției knock-out.

Politica