vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Puci în PSD. Marian Oprișan l-a dat afară pe omul pus de Ciolacu șef la PSD Vrancea și s-a trecut primul pe listă la Senat

Este scandal în PSD, după ce „baronul” de Vrancea căzut în dizgrație, Marian Oprișan, nu a ținut cont de deciziile șefului său de partid și, deși nu mai este liderul organizației locale, a convocat o ședință și s-a pus în fruntea listei candidaților pentru Senat. 

Marcel Ciolacu i-a reproșat lui Marian Oprișan că a pierdut alegerile în județ pentru că a insistat să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Ca urmare,  i-a luat funcția de președinte al organizației Vrancea și și-a asumat el funcția de președinte interimar. În plus, liderul PSD i-a transmis lui Oprișan că partidul va câștiga parlamentarele în județ și fără contribuția sa. Marți, conducerea PSD a decis ca vicepreședintele organizației Vrancea, Anghel Tîlvăr să preia, interimar, funcția de președinte.

Marți seara, însă, organizația PSD Vrancea a anunțat, într-un comunicat, că și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul PSD Vrancea, dar și în sistem online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel că, pe primul loc la Senat figurează Marian Oprișan, care, precizează comunicatul, a fost propus „în unanimitate” de membrii Consiliului Politic Județean, scrie Digi24.

Politica