Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bătrână din Bălcești, bătută și lăsată fără pensie de un tâlhar

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 81 de ani, din orașul Bălcești, a fost bătută de un tâlhar. Individul a prins curaj după ce a băut și a forțat-o pe victimă să-i dea banii proveniți din pensie, mai exact suma de 1.600 de lei.
„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. În fapt, o femeie de 81 de ani din oraș, a sesizat că, în aceeași zi, la locuința ei s-a deplasat un bărbat de 37 de ani, cu care a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat acesta i-ar fi cerut banii proveniți din pensie, iar la refuzul acesteia, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras suma de 1.600 de lei”, spun reprezentanții poliției Vâlcea.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitată și o ambulanță, însă femeia a refuzat să fie transportată la o unitate spitalicească. Bărbatul a fost identificat imediat de polițiști și condus la sediul unității de poliție, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore.
Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe 30 de zile.

Continue Reading