joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Băiat de 17 ani, cioban la stână, dispărut fără urmă

Un adolescent de 17 ani a dispărut de câteva zile de la o stână şi nu a mai revenit la domiciliu. Dispariția a fost anunțată de părinții acestuia.

Băiatul, Dumitru Alexandru Mircea, din localitatea Radomireşti, judeţul Olt, are 17 ani şi lucra ca cioban la o stână din localitatea Drăgăneşti-Olt. Provine dintr-o familie foarte săracă. Părinţii băiatului au anunţat poliţia la câteva zile de la sesizarea dispariţiei, iniţial nefiind de acord cu mediatizarea cazului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, „Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Drăgăneşti-Olt au fost sesizaţi de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Radomireşti, cu privire la faptul că la data de 9 octombrie a.c., fiul său, MIRCEA DUMITRU ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, a plecat de la o stână din oraşul Drăgăneşti-Olt şi nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie atletica, păr negru tuns scurt“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform anumitor informaţii, băiatul ar fi spus unui prieten că pleacă să muncească în Arad, tot la o stână, însă până acum nu i s-a dat de urmă. Ultima oară când a fost văzut, băiatul era îmbrăcat într-o bluză neagră şi pantaloni de trening negri.

„Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, este apelul poliţiştilor, potrivit Adevărul.

Politica