sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 20 octombrie 2020. Leii răspândesc calm în jurul lor

Berbec

Sunteți pe punctul să luați o decizie importantă într-o problemă despre care nu știți toate detaliile, iar asta s-ar putea să vă coste. Poate ar fi bine să amânați luarea unei decizii radicale până în momentul în care veți afla toate circumstanțele problemei. Nu de alta dar s-ar putea să vă puneți rău cu o persoană pe care ar fi bine să nu o deranjați pentru că, în cele din urmă, tot voi veți plăti..

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele bune vin în calea voastră datorită micului benefic. Acestea par sa fie pe planul casei voastre, a căsătoriei sau a vieții private în general, și vă vor aduce o stare bună. Anumite conflicte din trecut acum pot fi cu adevărat depășite.

Gemeni

Relația amoroasă în care sunteți implicați poate ajunge la un alt nivel dacă reușiți să vorbiți deschis despre sentimente. Chiar dacă aveți programul încărcat, este important să vă faceți timp pentru partenerul de viață. În mod cert veți avea de câștigat dacă vă asumați cuvintele folosite.

Rac

Venus va fi în casă a 5-a pentru tine în această perioada, iar astăzi toate aspectele se arată a fi benefice. Gândirea ta este una foarte clară, știi ce vrei și cum să obții ace lucru.  Este important să demonstrați oamenilor că sunteți dispuși să colaborați, să jucați în echipă și, mai ales, să vă coordonați pașii cu cei care vă sar în ajutor fără a le solicita în mod express să joace după cum li se cântă.

Leu

Leii răspândesc calm în jurul lor. Oamenii sunt impresionați de calmul de care dați dovadă, dar și de modul lejer în care îndepliniți misiunile pe care le aveți în program. Asta nu înseamnă că trebuie să abuzați de încrederea avută în forțele proprii, mai ales că există pericolul ca, spre finalul zilei, să rămâneți fără energie.

Fecioara

Casă sufletului va este guvernată de Venus, ceea ce va aduce împlinire și susținerea celor dragi. Deși efortul pe care îl depuneți este unul destul de mare, va îndepliniți sarcinile impecabil, cu sinceritate și dedicare. Luați aminte că important este să nu vă menajați și să dați tot ce aveți mai bun pentru că oamenii vor aprecia măcar efortul depus.

Balanță

Dacă sunteți din rândul persoanelor care au flirtat destul de mult în ultima perioadă, trebuie să aflați că ați putea ajunge în situația în care o persoană de sex opus, căreia nu îi acordați foarte multe șanse, să vă impresioneze peste așteptări. Depinde doar de voi dacă sunteți gata să faceți un pas important în viață și să duceți relația la un alt nivel.

Scorpion

Parcă nu sunteți în plină formă, iar asta poate fi din diverse motive. Nu lăsăți asta să se vadă la serviciu, mai degrabă destăinuiți ce nu vă convine acasă celor dragi. Trebuie să vă mențineți cât mai departe de propria zonă de confort pentru a putea să vă bucurați cât mai mult de micile plăceri ale vieții.

Săgetător

Cuvintele care vă dor nu trebuie puse la suflet. Săgetătorii ar putea fi implicați într-o discuție aprinsă cu o persoană care nu are proprietățile cuvintelor și este posibil să vă jignească într-un mod agresiv. Ideal ar fi să nu acordați prea mare atenție pentru că, în cele din urmă, roata se va întoarce, iar persoana respectivă ar putea ajunge la mâna voastră, respectiv să vă solicite ajutorul. 

Capricorn

Abilitățile voastre de a comunica și de a negocia sunt cele care va pot aduce câștiguri. Planetele vă vor aduce multe influențe pozitive sau va vor arată semnele spre calea potrivită vouă. Cu un pic de curaj s-ar putea să ajungeți să purtați discuții importante chiar cu persoane pe care v-ar fi fost greu să le abordați în mod normal. Persoană iubita joacă un rol important în tot ce urmează să se întâmple în următoarea perioada.

Vărsător

Unele persoane pot dori să te scoată din starea ta normală de calm și să te provoace la anumite discuții. Important este să ai răbdare și să nu uiți că nervozitatea nu face decât să ia claritatea capacității tale mentale de a vedea lucrurile clar.

Pești

Învățați ceva nou în fiecare zi, iar asta se datorează faptului că sunteți deștepți și aveți o minte ascuțită. Pentru acei din zodia voastră care au treaba cu străinătatea, pot avea anumite câștiguri. Familia sau persoanele dragi sunt centrul echilibrului vostru.

Politica