Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un angajat de la o ambulanţă privată, bolnav de COVID, s-a sinucis

Publicat

pe

Un angajat de la Salvare din Teleorman, infectat cu coronavirus, s-a sinucis în urmă cu câteva ore chiar în salonul de spital. Bărbatul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede.

Ambulanţierul se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă. Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest, scrie antena3.ro.

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Bărbatul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit.

La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă.

A mers după ambulanţier, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală. Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.