joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Rojiste. Circulatia, dirijata de politie

Un batran de 77 ani a ajuns la spital, dupa ce caruta in care se afla a fost lovita de o masina, pe DN 55, intre Rojiste si Bratovoesti. In urma impactului, autoturismul a ricosat intr-un altul. Politia este si acum la fata locului. Circulatia rutiera se desfasoara pe un singur sens. Unul dintre cei doi cai ai carutasului a murit in urma accidentului, iar celalalt a fost ranit.

„In aceasta seara, politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN55, intre Bratovoesti si Rojiste.
Politistii ajunsi la fata locului au identificat un tanar de 22 de ani, din Rojiste, care se afla la volanul unui autoturism, care a lovit din spate o caruta, care se deplasa in aceeasi directie, fiind condusa de un barbat de 77 de ani.
In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-o alta masina care circula din sens opus si care era condusa de un tanar de 26 de ani, din Marsani.
Conducatorul atelajului a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fiind constient.
In cauza, politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.” – IPJ Dolj

Politica