Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 16 octombrie 2020. Gemenii pot începe o nouă afacere

Publicat

pe

Berbec

Ai rămas cu niște probleme nerezolvate care îți vor afecta noile proiecte de la locul de muncă. Este nevoie să găsești o soluție cât mai curând pentru a nu rămâne în urmă cu restul. Viața de cuplu suferă mici tensiuni care îți vor da o stare de neliniște, iar soluția este să discuți cu partenerul.

Taur

Problemele de acasă se vor afla în centrul atenției tale astăzi și ai nevoie de energie și de stăpânire de sine pentru a le putea rezolva. Relația cu persoana iubită merge foarte bine și ar putea fi un mare sprijin pentru găsirea unor soluții la aceste probleme. Noul proiect de la locul de muncă ar putea fi de succes.

Gemeni

Sarcinile de la locul de muncă te suprasolicită și este bine să le rezolvi pe toate cu calm. Este momentul ideal pentru a planifica un nou proiect și poți cere părerea colegilor în legătură cu acesta. Viața sentimentală nu merge foarte bine și este momentul să iei o decizie, iar dacă ești singur ar trebui să ieși mai mult.

Rac

Racii sunt sfătuiți să nu acționeze la impuls, în special pe plan financiar. Da, sunt multe lucruri frumoase și strălucitoare, chiar dacă nu foarte utile, însă în doar câteva minute portofelul ar putea avea puternic de suferit. E preferabil să îți păstrezi banii pentru evenimente neașteptate, pentru că nu se știe ce pândește la colț.

Leu

Ai intrat în sfârșit într-o stare mai relaxată și tratezi problemele cu mai mult calm decât înainte, Ziua la locul de muncă va fi una productivă și vei reuși să te concentrezi pentru a rezolva fiecare task în parte. Încearcă să fii mai receptiv cu persoana iubită și să asculți ce are de spus.

Fecioară

Fecioarele ar putea avea parte de noroc pe plan sentimental, iar asta când se așteaptă mai puțin. O întâlnire cu o persoană pe cât de atrăgătoare, pe atât de misterioasă, le dă nativilor din Fecioară fluturi în stomac, o senzație pe care mulți nu au mai trăit-o de ani întregi. Este momentul ideal pentru a trece la acțiune. Orice secundă de ezitare este o ocazie ratată.

Balanță

O schimbare majoră are loc în viața ta și trebuie să te pregătești pentru orice. Nu va fi ușor, însă trebuie să adopți o atitudine pozitivă și lucrurile vor merge de la sine. Ai putea primi o nouă ofertă de job, dar gândește-te bine înainte să o accepți. Vei avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite, iar dacă ești singur, cineva îți va confirma sentimentele pe care le are pentru tine.

Scorpion

Luați lucrurile încet azi și acordați-vă timp pentru a vă putea concentra pe a spune lucrurile potrivite oamenilor potriviți, mai ales dacă sunteți într-o negociere delicată cu cineva. Râmâi cu ochii în patru și fii încrezător. Nu-ți fie teamă să ceri ceea ce îți dorești. Pune și un strop de umor acolo unde se poate și vei câștiga teren în negocieri. Nu e nevoie să fii extrem de serios când discuți lucruri serioase.

Săgetător

Simți că nu mai știi în ce direcție trebuie să mergi și analizezi toate deciziile din viața ta. Ia-ți timpul necesar de gândire și fă o schimbare în viața ta dacă simți nevoia. Nu mai ascunde problemele de persoana iubită și spune-i ceea ce simți. Ieși din casă câteva ore dacă nu ești într-o relație și uită de probleme. Ai un nou plan de proiect la locul de muncă, dar nu le spune colegilor chiar acum.

Capricorn

Sănătatea îți dă bătăi de cap astăzi și e bine să faci un control de rutină pentru siguranța ta. Ia-ți liber dacă simți nevoia să te odihnești. Dacă nu se poate, ia-ți timpul tău și nu te suprasolicita la job. O persoană cunoscută este pe cale să-și declare sentimentele față de tine.

Vărsător

Energia ta nu va fi ușor integrată în nevoile celorlalți, așa că nu este o idee prea bună să vorbești cu prea multă lume. Te simți atât de puternic și independent încât nu vrei să faci compromisuri, iar asta ar putea să fie prost înțeles de ceilalți. Dar ai o viziune care trebuie respectată. Este o perioadă puternică pentru tine. Îți poți pune ideile în acțiune și să pornești planurile alea la care ai lucrat atât de mult timp.

Pești

Vrei să faci o schimbare în viața ta și nu știi dacă este bine sau nu. Urmează-ți instinctul și decide ce este mai bine pentru tine. Rezolvă eventualele probleme în cuplu împreună cu partenerul. Ai multe de făcut la job și trebuie să te concentrezi pentru a duce totul la bun sfârșit.

Continue Reading