vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi va trebui să improvizeze cu Dinamo!

Covid 19 a dat iama în juniorii CSU. Antrenorul italian are puține soluții pentru jucătorii U21.

Regula U21 îi va da mari bătăi de cap lui Cristiano Bergodi la meciul cu Dinamo. Oltenii și-au vândut perla, pe Valentin Mihăilă, cu 8.5 milioane de euro, celor de la AC Parma. Evident, opțiunile lui Bergodi s-au redus considerabil, Mihăilă fiind piesă de bază în angrenajul grupării craiovene.
Bergodi a primit o nouă lovitură joi, când clubul a anunțat că alți doi jucători sunt infectați cu virusul chinez: „Din păcate, în urma unei noi testări Covid-19, doi fotbaliști ai echipei noastre au fost depistați pozitiv. De asemenea, a fost depistată pozitiv și o persoană din staff-ul auxiliar. Cei trei sunt asimptomatici și le dorim însănătoșire grabnică”, stă scris în comunicatul oltenilor.
Cei doi sunt internaționalii U21 ai CSU Craiova, Ștefan Vlădoiu și nou-transferatul George Cîmpanu, care ar fi luat virusul de la naționala de tineret a României, unde s-a dezvoltat un veritabil focar de Covid 19. Astfel, Bergodi nu va avea la dispoziție cei doi juniori pe care-i folosea frecvent în meciurile din Liga 1: Mihăilă și Vlădoiu, în plus nici noul sosit Cîmpanu nu va putea fi văzut la lucru.
Dacă locul lui Mihăilă va fi luat de Baiaram, pentru cel de-al doilea junior, Bergodi are 3 variante: Mitran în locul lui Vlădoiu, schimbare post pe post; introducerea lui Screciu în linia mediană, dar se strică tridentul Nistor – Cicâldău – Bic, ori folosirea unui junior pentru 3 minute, pe model Ionuț Badea.

Politica