joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 15 octombrie 2020. Vărsătorul are de luat decizii radicale

Berbec

Nativii Berbec îşi petrec ziua în compania celor dragi. Dacă nu trebuie să acordaţi prea mult timp afacerilor, atunci staţi mai mult alături de familie, persoana iubită. Uitaţi-vă la un film interesant, luaţi cina împreună, gătiţi- faceţi o prăjitură delicioasă ori încercaţi împreună o reţetă nouă pentru mâncarea voastră preferată.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Timpul petrecut departe de familie nu se poate recupera niciodată. Găsește o soluție să împarți munca cu cei dragi. Nu trebuie să renunți la una dintre ele. Totul ține de echilibru și motivare.

Gemeni

Îți dorești foarte mult să te afirmi, dar pentru asta ai senzația că îți trebuie bani. Nu este așa, poți ajunge o persoană influentă datorită carismei și felului tău personal. Fii tu însuți!

Rac

Vă simţiţi din ce în ce mai bine la gestionarea emoțiilor, ceea ce vă va ajuta să vă conectaţi mult mai eficient cu oamenii cu care lucraţi în prezent. Aveți încredere în acest control pe care îl aveți atunci când cineva complet diferit faţă de viziunea voastră.

Leu

O zi perfectă de petrecut alături de cei dragi. Lasă totul deoparte și simte-te bine în preajma oamenilor care te iubesc și te apreciază așa cum ești. Micile cadouri și surprize nu se vor lăsa așteptate.

Fecioară

Ai ceva bani puși deoparte și te gândești să-i investești. Nu băga economiile în idei în care nu crezi, mai bine mergi pe mâna ta. Ai ceva planuri așternute în agenda, ar fi bine să ții cont de ele.

Balanță

Balanțele ar putea avea parte de momente emoționante, care să îi marcheze într-un mod profund. Fii pregătit pentru o avalanșă de sentimente care te-ar putea duce în locuri pe care nu le credeai posibile, iar asta din punct de vedere mental. Se produc schimbări majore în viața ta, iar unele ar putea părea amenințătoare.

Scorpion

Înainte de a-ți face ordine în casă, fă puțină curățenie în viața personală. Renunță la gândurile negative și la oamenii care nu fac altceva decât să te tragă în jos. Mai bine să ai mai puțini prieteni.

Săgetător

Vremea te afară te indispune și îți dă o stare de nestare. Nu ai chef să faci absolut nimic și te închizi și mai mult în tine. Nu este o idee bună pe termen lung, așadar încearcă să nu cazi în depresie.

Capricorn

Pentru Capricorni, cuvântul cheie al zilei este eficienţa. Îţi place să munceşti şi să vezi rezultatele, iar ziua de astăzi o dedici doar acestui lucru. Horoscopul recomandă să fii un pic mai cumpătat, dacă nu vrei să atragi privirile colegilor. Un sfat bun ar fi să să asculţi şi părerile lor.

Vărsător

Uneori cea mai bună soluție nu aduce lucruri pozitive. Trebuie doar să ai încredere că într-un final va răsări soarele pe strada ta. Nu abandona misiunea înainte de a pleca la luptă.

Pești

Ai o mare teamă legată de bani. Îți este frică să nu ajungi la sapă de lemn, dar nici nu faci nimic pentru a-ți acoperi datoriile. Ce crezi că se va alege de tine mai târziu? Nu ești deloc pe drumul cel bun!

Politica