joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie de 52 de ani, bătută de un vecin ce a vrut să se răzbune

O femeie în vârstă de 52 de ani, din comuna Bălănești, a sunat la Poliție după ce a fost bătută de un localnic. Se pare că agresorul ar fi ajuns să o bată pe gorjeancă din cauza unor neînțelegeri mai vechi.
„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Bălănești au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 52 de ani, din comuna Bălănești, despre faptul că un localnic de 64 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra sa, provocându-i leziuni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că agresorul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri, pe fondul unui conflict mai vechi și ar fi amenințat-o, prin faptele sale, tulburând
liniștea localnicilor”, informează polițiștii gorjeni.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Politica