vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandemia de COVID-19 digitalizează Europa

Pandemia accelerează transformarea digitală la nivel european. Este concluzia unui studiu realizat de Dell Technologies, în cadrul căruia au fost chestionați 4.300 de lideri de afaceri din 18 țări. Transformarea este văzută ca un factor critic pentru recuperarea afacerilor afectate de criza Covid.

Dell Technologies a publicat rezultatele unui studiu global care arată că organizațiile își schimbă rapid programele de digitalizare și sunt pe cale de a realiza în câteva luni ceea ce le-ar fi luat în mod normal ani de zile.

Într-unul dintre primele studii globale care a măsurat  comportamentul  afacerilor ca urmare a pandemiei, Indicele Dell 2020 a constatat că 8 din 10 organizații au grăbit unele programe de transformare digitală în acest an și 79% își reinventează modelul de afaceri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am putut arunca o privire asupra viitorului, iar organizațiile care își accelerează transformarea digitală acum vor fi pregătite pentru succes în Era Informațiilor care se desfășoară chiar în acest moment”, spune Michael Dell, președinte și director executiv Dell Technologies.

Preocupările privind confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică, resursele limitate și dificultățile în extragerea de informații din date sunt identificate ca bariere în calea transformării digitale, potrivit Mediafax, citat de descopera.ro.

Indicele DT este un reper global care indică statutul de transformare digitală al organizațiilor și performanța lor. Sondajul a inclus 4.300 de lideri de afaceri, de la companii mijlocii și până la organizații mari, din 18 țări.

Politica