joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean prins de polițiști în timp ce încălca un ordin de protecţie

O femeie în vârstă de  40 de ani, din comuna Lăcusteni, a cerut sprijinul polițiștilor vâlceni după ce a fost bătută de soțul său. Oamenii legii au mers la locuința celor doi și au constatat că bărbatul a agresat-o pe femeia alături de care trăiește. Aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
În urma constatărilor, polițiștii vâlceni au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință și i-a fost interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de soția sa și de domiciliul acesteia.
A doua zi, victima a apelat, din nou, la Poliție. Se pare că în cursul nopții soțul ei a revenit la domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice și i-ar fi adresat amenințări, părăsind locuința a doua zi dimineața.
Agenții au constatat că cele sesizate se confirmă. Agresorul de 52 de ani a revenit la domiciliul chiar și în momentul în care polițiștii se aflau la fața locului. De această dată, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare.

Politica