Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Omul legii potrivit la locul potrivit

Publicat

pe

În aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale are o importanţă deosebită, polițiștii se află permanent la datorie pentru a se asigura că sunt respectate reglementările legale, și nu numai.
Este cazul colegului nostru, polițist în cadrul Poliției Municipiului Băilești, care aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a găsit o importantă sumă de bani pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești.
Polițistul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.
În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa.
Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă.
Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți.
Mulțumim și noi colegului nostru pentru faptul că fost omul legii potrivit la locul potrivit!
Spiritul civic, de observație și responsabilitatea de care a dat dovadă sunt calități care fac cinste meseriei de polițist!

IPJ Dolj

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.