Conecteaza-te cu noi

Sport

România U21, obligată să câștige cu Malta

Publicat

pe

Tricolorii U21 au făcut un pas greșit în drumul lor spre Campionatul European. Elevii lui Adi Mutu s-au încurcat cu Ucraina, pierzând cu 1-0, gol marcat din penalty de Buletsa. A fost un meci sec, fără prea multe evenimente, în care România nu a arătat extraordinar, dar nici nu a fost dominată clar de echipa adversă.
Pentru România U21 au evoluat: 1. A. Vlad – 19. Haruț, 6. Ghiță (Cpt), 4. Pașcanu, 3. Opruț (2. Boboc, 46) – 22. Olaru, 14. M. Marin, 20. Ciobanu (16. Itu, 77) – 10. Man (8. Moruțan, 77), 21. Costache, 13. Mățan.
Ucraina: 1. Riznyk – 5. Dubinchak, 4. Popov, 2. Syrota, 6. Vantukh (18. Lebedenko, 16)  – 15. Bondarenko (21. Chekh, 66), 10. Buletsa (Cpt), 16. Batahov – 7. Lunov (8. Topalov, 46), 20. Sikan (19. Shevtsov, 66), 14. Nazarenko (11. Tsitaishvili, 60). Selecționer: Ruslan Rotan.
Tricolorii U21 s-au întors în țară sâmbătă, au aterizat la Otopeni la ora 12:30. Aceștia au mers în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Tot acolo a avut loc și antrenamentul oficial premergător meciului cu Malta, deschis presei în primele 15 minute, luni, 12 octombrie, la ora 19:00.
Mutu a pierdut doi fotbaliști. Accidentat în meciul din Ucraina, Raul Opruț a părăsit cantonamentul U21. Fundașul de la Hermannstadt s-a lovit la umăr în partida de la Kiev, chiar înainte de finalul primei reprize, și nu a mai putut continua. La revenirea în țară, a efectuat un RMN și s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Malta. În acest condiții, s-a decis ca el să plece la Sibiu pentru a intra acolo în procesul de recuperare.  Selecționerul Adrian Mutu a mai pierdut un jucător pentru meciul cu Malta. Virgil Ghiță a prezentat simptome de varicelă, inclusiv o erupție cutanată și a părăsit cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.
UEFA a anunțat brigada de arbitri pentru meciul cu Malta, o brigadă din Kosovo. Partida va fi condusă la centru de Visar Kastrati (foto). Acesta va fi ajutat de Besnik Morina și Imran Kabashi, iar cel de-al patrulea oficial va fi Alban Shala.
Selecționata Under 21 se va deplasa la Giurgiu astăzi și va da piept cu Malta, la ora 20:00, pe stadionul “Marin Anastasovici”. Cele nouă câștigătoare ale grupelor preliminare dar și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO 2021.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.