vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, din nou suspecți de COVID-19

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este din nou suspect de COVID-19 și s-a izolat, în așteptarea rezultatului testului, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid. Tot în izolare, în așteptarea rezultatului testului COVID, este și Paul Stănescu.

Cei doi lideri ai PSD au participat la o întâlnire a partidului la care a fost, printre alții, și președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care luni a anunțat că a fost confirmat cu COVID-19. 

„Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, a anunțat luni Radu Moldovan, care este și preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în 30 septembrie liderul PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al partidului Paul Stănescu și-au făcut testul COVID și s-au izolat la domiciliu, după ce participaseră la un eveniment electoral alături de lideri ai PSD Sălaj confirmați apoi cu coronavirus. Rezultatele testelor au fost negative.

Politica