joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Jurnalist, dat afară din birou de primarul municipiului Târgu Jiu

Marcel Romanescu, primarul proaspăt reales al municipiului Târgu Jiu are apucături de mic baron. În urmă cu câteva zile, acesta l-a scos afară din biroul său pe un jurnalist, care venise să-i adreseze câteva întrebări.

„Am rămas uluit de comportamentul primarului Marcel Romanescu. Am venit să obţin declaraţii. Nu eram singur în birou. Mai eram împreună cu o echipă de jurnalişti de la o televiziune şi mi-a spus în felul următor, pe un ton răstit: «Bă, prietene! Te-ai luat de familie! Te rog să ieşi afară! Astăzi nu stai la declaraţii, te rog să ieşi afară». Am fost şocat de această reacţie. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Am plecat, pentru că nu mai voia sa facă vreo declaraţie în prezenţa mea“, a povestit Alin Stan, jurnalistul scos afară din birou de primarul Romanescu.

Jurnalistul a adăugat că reproşurile primarului se referă la o emisiune de televiziune la care a participat în calitate de invitat: „În noaptea alegerilor am fost prezent la bucuria câştigării alegerilor de către primarul Marcel Romanescu. Acesta s-a deplasat prin centrul municipiului Târgu Jiu, însoţit de grupul de susţinători, iar când a ajuns în faţa sediului Primăriei s-a îmbrăţişat cu o subordonată. Eu am vorbit despre acest episod“

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul Marcel Romanescu regretă incidentul, dar susţine că familia sa i-a fost lezată: „A fost un atac la familie la o televiziune online. Regret momentul acela, dar este determinat de reacţiile respectivei persoane în emisiunea respectivă de televiziune“.

Primarul a mai precizat că s-a îmbrăţişat cu toate persoanele pe care le cunoştea şi că familia era alături de el, scrie Adevărul.

Politica