joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a incendiat o femeie pentru 1 000 de euro

Un bărbat din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a incendiat o femeie pentru o datorie de 1.000 de euro. Femeia este internată la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu arsuri pe față, însă viața nu-i este pusă în pericol, transmite publicaţia locală Express de Banat, conform libertatea.ro.

Poliția din Băile Herculane a fost sesizată, în jurul orei 7.00, prin apel 112 despre faptul că în localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani și i-a dat foc pe o stradă din localitate.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital. Aceasta a suferit arsuri de gradul II A și II B pe 11 % din suprafața corpului. Este afectată zona feței, cervicala și parte din brațe. Femeia nu este intubată și se află în stare stabilă. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și continuă cercetările.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica