Conecteaza-te cu noi

Actualitate

O femeie a fost arestată pentru că s-a urcat într-un avion cu 5 valize pline cu bani!

Publicat

pe

O femeie a încercat să zboare către Dubai cu cinci valize încărcate cu bani. Avea în bagaje aproape două milioane de lire. Tara Hanlon a fost oprită pe Aeroportul Heathrow din Londra, după ce polițiștii de frontieră au găsit saciii cu bani îndesați în cele cinci valize aparținând femeii în vârstă de 30 de ani.

Teancurile de bani era aranjate frumos în saci și legate cu elastice, pachetele însumând aproape 2 milioane de lire. Țara Hanlon a fost pusă sub acuzare pentru spălare de bani și a apărut în fața magistraților din Uxbridge.

Femeia a primit un mandat de arestare valabil până pe 5 noiembrie, când va apărea la Tribunalul Isleworth, relatează cotidianul „The Sun”. Tara, care locuiește în orașul Leeds, riscă până la 14 ani de închisoare.

O altă femeie de 28 de ani a fost reținută, cu suspiciunea că ar fi fost implicată în încercarea de a scoate banii din Regatul Unit, dar a fost eliberată. „Aceasta este cea mai mare captură de numerar la frontieră până acum, și sunt încântat de eforturile ofițerilor Forței de Frontieră” a declarat ministrul Chris Philp.

© 2021. Toate drepturile rezervate.