joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O urmărire ca-n filme între polițiști și un șofer beat s-a încheiat cu un accident!

Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Un şofer de 31 de ani care conducea un BMW a refuzat să oprească la semnalul poliţiei şi a gonit pe străzi până când a intrat într-un alt autoturism. În urma accidentului, atât şoferul BMW-ului cât şi alte două persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:00 când o patrulă de poliţie a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca BMW.  Conducătorul auto a mimat că opreşte după care şi-a continuat în viteză deplasarea pe străduţele din cartier, potrivit unui comunicat al Europol, citat de adevărul.ro.

După ce a trecut de mai multe intersecţii fără să se asigure, fugarul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar. Rezultatul a fost acela că atât fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta de 44 ani cât şi bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar au fost răniţi si au ajuns la spital. Poliţiştii spun că şoferul fugar era băut, iar în urma testării s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Deznodământul: spre plăcută surprindere a noastră, procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă „vătămare din culpă” ci a apreciat că şoferul băut a conştientizat că urmare a intenţiei lui de a se sustrage, circulând cu viteză mare, putea să omoare pe cineva şi i-a încadrat fapta ca fiind „tentativă de omor” şi s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore”, potrivit aceeași surse citate.

Politica