vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tensiuni în USR: Prisnel, acuzat că a făcut manevre pentru alegeri

Deputatul Adrian-Claudiu Prisnel este acuzat în grupurile interne ale USR că ar încercat să influențeze alegerile interne care trebuiau să aibă loc pe data de 10 octombrie 2020. Acesta ar fi băgat în partid un număr mare de oameni, aproximativ 60, care să-l ajute la câștigarea alegerilor interne. Dezbaterile se țin la Uniunea Salvați România pentru alegerile parlamentare: luptele se dau pentru locul unu de pe listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaților.

Se pare că cei 56 votați nu vor fi înscriși în biroul electoral și nu au drept de vot, pentru că pot influența soarta alegerilor interne. Decizia a fost luată de Comisia tehnică USR-PLUS națională, care a stabilit acest aspect și l-a înștiințat printr-un comunicat către biroul județean Dolj și pe Adrian-Claudiu Prisnel, președintele acestei filiale.

Potrivit DC News, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate. Deși liderii de la București au spus că vor alegeri meritocratice interne, se pare că deputatul de Dolj se opune deciziilor venite de la București

Policlinica Buna Vestire Craiova


Politica