joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 octombrie 2020. Berbecii sunt plini de energie

Berbec

Îți vei începe ziua cu o stare de bine care se va menține până seara. Debordezi de energie, așa că ziua de lucru va trece repede și vei rezolva toate task-urile. Nu este exclus să vii cu o idee pentru un nou proiect. Este posibil să planifici o scurtă excursie pentru sfârșitul de săptămână.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Te concentrezi foarte mult la locul de muncă și pui foarte multă presiune pe tine. S-ar putea ca stresul să pună stăpânire pe tine la sfârșitul zilei, însă o ieșire în oraș cu prietenii sau cu persoana iubit te va ajuta să te relaxezi.

Gemeni

Va fi o zi obositoare la lucru, dar singurul lucru care te bucură este faptul că vine weekend-ul. Te așteaptă o surpriză din partea unei persoane apropiate, un cadou pe care ți-l doreai de mult timp sau o plimbare într-un loc special.

Rac

Te-ai plictisit de rutină, așa că te gândești să începi ceva nou. Ziua ta va începe într-o notă agitată, însă vei reuși să îți recapeți buna dispoziție de îndată ce ajungi acasă și petreci timpul cu familia sau cu cineva apropiat.

Leu

Viața ta profesională este mai bună ca oricând. Urmează să închei săptămâna de lucru cu niște vești extraordinare, poate o colaborare pentru un nou proiect sau o promovare. Seara vei putea să te bucuri alături de persoana iubită. Pentru nativii singuri, este o seară prielnică pentru ieșiri în oraș. Poate vei cunoaște pe cineva interesant.

Fecioară

Vei avea o atitudine relaxată, iar acest lucru îți va fi de folos la locul de muncă. Ai reușit să te eliberezi de stresul care nu îți dădea pace și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Nu este exclus ca o cunoștință pe care nu ai văzut=o de mult timp să te contacteze.

Balanță

S-ar putea să nu știi dacă direcția pe care ai ales-o în viață este una bună. Ți se pare că nimic nu se mai potrivește cu ce îți dorești acum și vrei să faci o schimbare în carieră sau chiar în viața personală. Vei lua o decizie radicală, cum ar fi să-ți schimbi jobul sau să pui capăt unei relații.

Scorpion

Ziua de vineri va merge ca pe roate pentru tine. O colaborare sau o promovare la locul de muncă îți va aduce venituri substanțiale. Deja plănuiești cum ai putea să-ți investești banii. Ar putea fi o excursie sau o achiziție utilă pentru casă.

Săgetător

Un eveniment neașteptat îți va da ziua de vineri peste cap, însă vei reuși să faci față. Chiar dacă aveai planuri cu prietenii, pot fi amânate pentru ziua următoare. Oamenii apropiați te vor ajuta dacă le ceri ajutorul în rezolvarea unei probleme.

Capricorn

Trebuie să începi o nouă colaborare la locul de muncă, dar simți că nu reușești să faci nimic cum trebuie. Un coleg te va ajuta să pui bazele noului proiect de succes. Viața de cuplu merge bine, însă vor apărea mici dispute care trebuie rezolvate cu calm.

Vărsător

S-ar putea să ți se pară că ziua la locul de muncă trece greu, însă doar pentru că aștepți weekend-ul cu nerăbdare. Vei face tranzacții destul de mari, însă ai nevoie de câteva schimbări prin casă. Seara te va găsi în oraș cu prietenii sau la o cină cu persoana iubită.

Pești

Vei deborda de energie încă de când auzi ceasul deșteptător. Ziua se anunță productivă și poate chiar vei primi o sumă mare de bani, ca o răsplată pentru toată munca depusă până acum. Weekend-ul va fi unul pe măsură, în care te vei relaxa acasă cu o carte bună sau cu un prânz în familie.

Politica