Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. Două fetiţe de 10 şi 11 ani, căutate de zeci de poliţişti, găsite la plimbare pe un drum naţional

Publicat

pe

Două copile au fost date dispărute în Râmnicu Vâlcea. Fetiţele au plecat împreună miercuri, 7 octombrie, de acasă, în urma unei discuţii în contradictoriu cu părinţii.

La şase ore după ce au plecat de acasă, fetele date dispărute în Râmnicu Vâlcea au fost găsite pe un drum naţional, la mai bine de 10 kilometri de oraş. 

„Colegii au reuşit să le identifice pe DN 67, în zona Căzăneşti. Erau pe stradă, singure”, a menţionat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, notează Adevărul. 

Nu se ştie deocamdată unde intenţionau să meargă, ci doar că au plecat de acasă după ce una dintre ele s-a certat cu mama.

Potrivit polițiștilor, mama Anastasiei Luciana Aldescu de 10 ani a fost cea care a sunat la 112, când a văzut că se întunecă şi copila nu se mai întoarce acasă.   

Aceasta a declarat că fiica ei a plecat împreună cu Andreea Alexandra Ştefan, de 11 ani, de acasă în jurul orei 15:30 şi de atunci nu mai ştie nimic despre ele şi nici încotro au plecat.  

Femeia a recunoscut că şi-a certat copila, iar aceasta s-a supărat, şi-a chemat amica pe la ea, iar apoi fetele au ieşit afară, fără să spună nimic.   

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.