joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 octombrie 2020. Zodia Rac trebuie să ia măsuri, dacă vrea o schimbare

Berbec

Accentul este pe casa carierei, acolo parcă ai nevoie de o minune că să se întâmple pentru că toate lucrurile să intre pe o ordine normală. Nu ezita să o ceri de la univers, dar până atunci, nu ar strica să încerci să cauți un pic de ajutor la o persoană din exterior care poate vedea lucrurile mai clar, nefiind implicată direct.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vreți să realizezi multe într-un timp prea scurt. Nodul nord pune o presiune asupra mentalului tău și asta te pune un pic ,,în ceată’’.Partea buna este că în tot haosul, există undeva un echilibru și lucrurile avansează, chiar dacă nu la viteza dorită.

Gemeni

Anumite dorințe pe care le-ați avut de mult timp acum pot deveni realitate, iar asta aduce o împlinire sufletească. Aveți grijă totuși să comunicați și partenerului de viață ideile și planurile voastre, pentru a nu avea discuții mai târziu.

Rac

Îți tot faci planuri de ceva timp să evoluezi cumva, fie să îți cumperi ceva nou, fie că vrei să faci o schimbare a locului de muncă. Ideea e că trebuie cumva să îți faci timp să organizezi aceste planuri, să nu rămână doar niște idei și atât.

Leu

Venus în semnul vostru zodiacal aduce lucruri frumoase, de care va puteți bucura alături de cei dragi. Aspectele sunt în continuare pe casă, pe familie, moșteniri și ce va susține pe voi în general. Sistemul imunitar va poate da un pic de bătaie de cap, tocmai de aceea nu ar strică să luatiniște suplimente.

Fecioara

Cumva ieși în sectorul muncii în evidență prin sacrificiile făcute  și deciziile luate în trecut.  Acestea sunt niște calități care va ajută să evoluați în prezent. Există posibilitatea unei noi surse de câștig, numai că va trebui să va gândiți bine dacă puteți să faceți față tuturor responsabilităților.

Balanță

Mercur va face comunicativi, orientați, gata de a schimbă niște lucruri în viața voastră. Puneți accent pe tot ce va face fericiți, pe casă și pe ce va aduce liniște sufletească.   Anumite acte, moșteniri sau legalizări ar putea să necesite mai multa atenție decât credeați inițial.

Scorpion

Nodul Nod va da o incertitudine, parcă nu știți exact unde va îndreptăți sau ce aveți exact de făcut pentru a reuși să va atingeți niște obiective.  Fie sănătatea nu va lasă să fiti în  formă maximă, fie aveți nevoie de o pauză. Sunt zile și zile, nu lua în mod personal aceste aspecte, totul trece.

Săgetător

Aveți un mare benefic care vine pe casă sănătății și a câștigurilor prin intermediul masei mari de oameni. Acum puteți fi mai creativi, iar ideile voastre vor fi appreciate de cei din jur. Nu ezistati să cereți ajutorul unei persoane mai cu experiență, dacă va simțiți prinși într-un anume punct.

Capricorn

Casă parteneriatelor de viață și de afaceri este evidențiată în harta voastră și aici trebuie să lucrați serios. Saturn va aduce rezultatele așteptate, numai că mai trebuie să aveți un pic răbdare. Ia fiecare problema la timpul ei, fără ocolișuri, fără ezitări.

Vărsător

Anumite lucruri pe care le-ați ținut pentru voi în secret, acum pot ieși cumva la iveală sau veți fi obligați de circumstanțe să  le recunoașteți. Totuși e un timp bun să faceți asta, mai ales că aceste secrete va reprezintă și trebuie însușite, oricare ar fi îndoielile sau părerile celorlalți.

Peșți

Marte va da o putere incredibilă și o agilitate a gândirii extraordinară. Tot această planetă va poate face să răspundeți mai dur, să luptați cu mai multă energie pentru scopul vostru. Aveți însă grijă să nu uitați diplomația, care este atât de necesară în relațiile cu cei din jur.

Politica