miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a renunțat la doi mijlocași!

După ce și-a fortificat linia mediană, Rotaru a început curățenia

Kamer Qaka și Stephane Drăghici sunt jucătorii pe care oltenii nu se vor mai baza în acest sezon, în care țintesc titlul de campioni. Mihai Rotaru a reușit să-l convingă pe mijlocașul albanez să rezilieze acordul, dar negocierile au fost dure, având în vedere că jucătorul a obținut și câteva salarii la despărțirea de olteni. Qaka a fost una dintre afacerile proaste ale lui Rotaru. A plătit pentru el 200.000 de euro celor de la Poli Iași, apoi un an și ceva salariul de 10.000 euro / lună al jucătorului plus câteva salarii că a acceptat să plece.
FC Argeș a bătut palma cu CSU pentru împrumutul lui Stephan Drăghici. Mijlocașul de 22 de ani va presta pentru piteșteni până la finalul actualului sezon. În 2016, CSU Craiova l-a transferat pentru 100.000 de euro de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, fiind împrumutat mai apoi la Juventus Bucureşti, Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş. În sezonul 2019-2020, Drăghici a evoluat la Gaz Metan Mediaş, bifând 15 meciuri în tricoul ardelenilor. Stephan a jucat cel mai mult la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a adunat 20 de meciuri şi a reuşit şi singurul assist din cariera sa în Liga 1.
„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate!. Pe plan personal mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări, iar pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la Naţionala României de Tineret”, a spus Stephan Leonard Drăghici.

Politica