vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 7 octombrie 2020. Taurii sunt determinați să reușească tot ce și-au propus

Berbec – Ești mai conștient ca niciodată că orice muncă a ta te reprezintă, e că o carte de vizită. Iar acum îți pasă nu doar să termini ce ai de făcut, ci vrei ca și aspectul estetic să fie unul plăcut. Îți pui energia în a fi eficient, iar asta îți va ocupa tot timpul. E un bun început de săptămâna, chiar daca e marți!

Taur – Sunteți determinați să reușiți ce va propuneți, aveți energia și resursele necesare. Încercați totuși să nu va enervați la mici detalii care va mai scapă de sub control, iar pentru eventualele migrene aduse de Marte nu uități să va luați de acasă un medicament și un plic cu magneziu eventual.

Gemeni – Simțiți că dorințele voastre sunt undeva încă departe de a se îndeplini și parcă toate lucrurile din jur nu va lasă să va desfășurați cum v-ați dori.  Aveți răbdare, poate s-au schimbat condițiile, dar soluții există mereu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac – Astăzi e o zi bună să faci pace cu ceva care te-a supărat în ultima perioada și să accepți, să înțelegi și asimilezi faptul că a trecut. Este posibil că cineva să   îți dea un sfat bun sau te ajute cumva, așa încât să începi săptămâna într-un mod optimist.

Leu – Este necesar să găseșți soluții legate de anumite probleme de comunicare în relația sentimentala sau în parteneriatele de afaceri.  Acolo îți pui energia deoarece simți că orice greșeală  e că o pierdere. Nu uită de anumite cunoștințe pe care nu le-ai mai sunat de mult, soluția poate fi chiar la ele.

Fecioara – Ai multă energie, dar și multe treburi de rezolvat. Pe de-o parte este vorba de numele tău în joc, pe de altă parte este vorba de relații și câștiguri.  Totul are o rezolvate atât timp cât acorzi o importanță deosebită fiecărui aspect și nu te grăbești în decizii.

Balanța – Nu ești pe deplin mulțumit de cum decurg anumite lucruri și parcă ai vrea că timpul să treacă cumva mai repede, să plece și problemele. Dar nu uită că atunci când nu poți schimbă ceva,  trebuie să îți schimbi tu atitudinea sau abordarea!

Scorpion – Ceva te deranjează și trebuie să afli exact sursă problemei.    A aranja fiecare amănunt poate dura ceva timp și nu uită că ești totuși într-un proces de învățare continuu pentru îmbunătățirea performanțelor. Da-ți un pic de timp liber din când în când pentru a putea gândi totul ,, la rece’’.

Săgetător – Încă se mișcă totul încet și parcă nu mai ai răbdare. Vrei ceva nou, vrei o schimbare și vrei că totul să meargă bine.  Astrele te sfătuiesc să aprofundezi subiectele care te interesează, deoarece soluția e chiar la tine.

Capricorn – Ai așteptări mari de la tine, de la colaboratori și de la partenerul de viață.   Nodul Nord te poate face mai agitat, nemulțumit sau dornic să schimbi ceva. Nu uită totuși că și ce ai realizat până acum este un pas important.

Vărsător – Ai nevoie de iubire, apreciere sau de un simplă mulțumire pentru a simți acea recunoaștere a meritelor tale. Este o zi în care ar fi bine să fii sincer cu tine și să începi să te vezi la adevărată ta valoare.

Pești – Treci totul prin filtrul emoțiilor și parcă pui mai ușor totul la suflet.Unii oameni se comportă mai ciudat deoarece au probleme lor, nu neapărat că e vină ta. Așa ca cel mai bine e incerci să  de te detașezi de tot ce nu te afectează in mod direct.

Politica