marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comandă nouă la Stația de Pompieri Strehaia

Începând cu data de 05 octombrie a.c., sublocotenentul Antonie Gabriel a fost numit la comanda Stației de Pompieri Strehaia.
Tânărul ofițer a urmat cursurile Facultății de Pompieri din cadrul Academiei „Alexandru Ioan Cuza” – București, pe care a absolvit-o cu media 9.45. Gabriel a manifestat o permanentă preocupare pentru cunoașterea armei pompieri, reușind să se remarce pe timpul perioadei de pregătire.
Ambiția, determinarea și perseverența sunt atribute esențiale, care l-au ajutat pe tânărul pompier să facă față cu brio sarcinilor încredințate. Rezultatele foarte bune, obținute ca urmare a muncii depuse pe timpul celor patru ani de studiu, i-au oferit șansa de a se întoarce acasă, în județul Mehedinți, cu un statut special, și anume comandat al Stației de Pompieri Strehaia.
Deși această funcție a venit ca o recunoaștere a efortului depus de Gabriel pe timpul perioadei de pregătire, de acum înainte va deveni o obligație… o datorie… de a gestiona eficient situațiile de urgență din zona de competență, dar și de a păstra colectivul unit. În deciziile viitoare, Gabriel se va baza pe sprijinul și experiența unui pompier profesionist din cadrul Stației Strehaia, plt. adj. Simion Traian, aflat de 24 de ani în slujba semenilor, acesta ocupând o perioadă îndelungată de timp funcția de comandant al subunității.

ISU Mehedinţi

Politica