joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD-iştii olteni şi-au ridicat mandatele de „aleşi”

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, şi echipa sa de consilieri judeţeni PSD şi-au ridicat, luni, certificatele doveditoare ale alegerilor în funcţiile de preşedinte, respectiv consilieri judeţeni, au anunţat reprezentanţii partidului într-un comunicat de presă.
PSD Olt a obţinut 21 de mandate de consilieri judeţeni din 32.
„PSD Olt obţine, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-aţi implicat să promovaţi proiectele noastre, celor care aţi crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din judeţ şi pentru Consiliul Judeţean Olt.
Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experienţă în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta să realizăm planul de investiţii propus electoratului şi care vor fi aproape de comunităţile care i-au girat.
Vă mulţumim pentru că aţi ales candidaţii noştri şi ne-aţi oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să Investim în Olt!”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt.
Marius Oprescu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, cu peste 54% din voturi.
Noul CJ Olt va fi format din 21 de consilieri judeţeni de la PSD şi 11 consilieri judeţeni de la PNL, fiind pentru prima dată după mai mult de două decenii când vor fi reprezentate în for numai două partide, după cum menţionează Agerpres.

Politica