miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iancu, variantă pentru atacul CSU: „Nu ne opunem!”

Pentru a continua seria impresionantă, Rotaru trebuie să găsească rapid înlocuitor pentru Elvir Koljic

CSU Craiova a avut un parcurs perfect în Liga 1, cu 6 victorii din tot atâtea posibile. În mare măsură datorat lui Elvir Koljic, care marcase la foc automat: 5 goluri în primele 6 jocuri, până la accidentarea gravă din meciul cu Poli Iași, când Mihalache i-a rupt piciorul.
Echipa a rămas doar în Alexandru Tudorie, diagnosticat pozitiv la ultimul test Covid 19, pe poziția de vârf de careu. Așa că, Mihai Rotaru e în căutarea unui atacant care să ofere concurență pe post, mai mult să marcheze precum Koljic, la foc automat. După ce mutarea croatului Marko Dugandzic a picat, Botoșani alegând să-l vândă în Rusia, la FC Sochi, cu 500.000 euro, presa centrală a scris că oltenii s-au reorientat, mergând pe pista Gabi Iancu.
Președintele Viitorului, fostul căpitan al Științei Craiova, Gică Popescu, a spus la DigiSport că nu a existat până acum vreo ofertă pentru golgheterul de la Ovidiu: „Nu avem nicio ofertă pentru Iancu. Dacă el ar accepta și cluburile s-ar înțelege, noi nu ne-am opune plecării. 800.000 de euro este o sumă importantă pentru campionatul nostru, mi-ar plăcea să fie o astfel de ofertă, dar nu este. M-aș bucura să fie adevărat, l-am da Craiovei să câștige campionatul”.
Elvir Koljic a fost operat duminică, clubul anunțând că intervenția chirurgicală a fost un succes, iar atacantul bosniac va începe recuperarea în această săptămână. După aprecierile oficialilor clubului oltean, care s-au consultat cu specialiști în domeniu, Koljic va reveni în iarbă în februarie 2021. Până atunci, pentru menținerea performanței sportive, CSU Craiova își caută vârf de careu.

Politica