vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu este major. Cum arată acesta!

Mario Mutu este fiul cel mare al fostului fotbalist Adrian Mutu, rezultat din căsnicia cu Alexandra Dinu. Băiatul și-a petrecut copilăria cu mama sa în Italia, după care cei doi s-au mutat în America.

În ultima vreme însă, Mario a început să petreacă tot mai mult timp în România. Tânărul, care și-a serbat majoratul în septembrie, seamănă leit cu tatăl său. Copilul cu ochi mari, zâmbet perfect și păr bogat a crescut și s-a transformat într-un adolescent pasionat de haine, sport și ieșirile cu băieții. A fost mereu o prezență discretă, iar aparițiile lui în presa din România sunt rarisime.

Mario Mutu a împlinit 18 ani în septembrie și în ultimii ani a început să petreacă timp cu familia tatălui său, având un frățior în vârstă de patru ani, pe nume Tiago. Mai mult, Alexandra Dinu spunea într-un interviu că lui Mario i-ar plăcea să se stabilească în România.

Policlinica Buna Vestire Craiova
https://www.instagram.com/p/CE5LWg1Fj7D/

Pe contul de Instagram, Mario postează imagini în care își etalează hainele de firmă sau petrece alături de prietenii săi în locații exclusiviste. La fel ca și tatăl său, Mario are o pasiune pentru tatuaje. Tânărul și-a tatuat pe braț cuvântul “blessed”, care înseamnă “binecuvântat”. Mario seamănă perfect cu tatăl său, iar drept dovadă stau pozele postate de tânăr pe pagina sa de socializare. Este la fel de expresiv, are o atitudine ușor rebelă și deja frânge inimi în mediul virtual.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat după doi ani de căsnicie.Aceștia s-au căsătorit în 2001 și au divorțat doi ani mai târziu. Nași de cununie le-au fost Gheorghe Hagi și soția acestuia, Marilena Hagi. Mario a venit pe lune un an mai târziu, în luna septembrie. După divorț, copilul a rămas în grija mamei, care a decis să se mute cu acesta în Italia.

Politica