vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi elevi au fost împușcați în cap în fața liceului din Ploiești

Doi adolescenti care au fost împușcati, marti dupa-amiaza, cu un pistol cu bile au fost dusi la spital, incidentul avand loc in fata unui liceu din municipiul Ploiesti, a informat Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Prahova, scrie ziare.com.

Potrivit Biroului de Presa al Serviciului de Ambulanta Prahova, cei doi elevi au fost impuscati in fata liceului UCECOM din Ploiesti, situat in zona de sud a orasului. Au traumatisme cranio-cerebrale, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje cu medic.

Conform Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova, victimele sunt doi baieti de 16 si 17 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale. La fata locului s-au deplasat doua echipaje ale Ambulantei cu medic, anunta publicatia prahoveana Ziarul Incomod, citată de ziare.com.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Astazi, in jurul orei 13.30, am fost sesizati cu privire la faptul ca tineri, cu varste cuprinse intre 15-17 ani, au avut o altercatie pe str. George Topirceanu, din municipiul Ploiesti, in urma careia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat ingrijiri medicale la fata locului. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetarile pentru depistarea lor. La fata locului se afla echipa complexa de politisti, care efectueaza cercetarea criminalistica a locului faptei”, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie Prahova.

FOTO: ziare.com

Politica