vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Valentin Mihăilă a semnat cu Parma!

Mihai Rotaru a dat un nou tun pe piața transferurilor: sumă record pentru fotbalul românesc

Valentin Mihăilă a ajuns duminică în Italia și s-a pozat cu fularul grupării AC Parma. Jucătorul a fost transferat la gruparea emiliană pentru 8 milioane de euro, devenind cel mai bine vândut fotbalist din România din ultimii 6 ani.

Tranzacția a fost anunțată încă de la finalul săptămânii de Gianluca di Marzio: „Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. După ce au cumpărat deja 4 jucători, emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7-8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talente din România.
Crescut la academia Craiovei, Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un punct fix în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei”.
În ziua meciului cu Poli Iași, Sorin Cârțu, angajat în funcția de președinte al clubului oltean, dădea următoarea declarație: „Gata, s-a făcut? Nu știu nimic. Nu e nicio ofertă scrisă, din ce știu eu. Să fie într-un ceas bun dacă le nimerește jurnalistul italian, dar nu e nimic scris, abia atunci putem vorbi. Nu știu de nicio discuție nimic. Cu cine să discute? Domnul Mihai Rotaru a avut anumite probleme, din fericire, e acasă și cred că e și el într-o recuperare după ce s-a întâmplat”. Declarația oficialului formației oltene denotă că „Sorinaccio” are mai degrabă un rol decorativ la clubul lui Rotaru, care stabilește tot, indiferent că e acasă la recuperare ori în fotoliul de pe Știrbei Vodă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica