vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută înlocuitor pentru Koljic!

Victoria cu Poli Iași a fost plătită scump de olteni: au rămas fără principalul marcator. Acum, patronul caută înlocuitor

Partida CSU Craiova – Iași, 1-0, gol Bărbuț, a fost marcată de accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic, jucător ce ar fi urmat să fie vândut la Dinamo Kiev pe cel puțin 7 milioane de euro. În minutul 34, Mihalache, de la oaspeți, a intrat prin alunecare la vârful bosniac și i-a rupt piciorul.
Clubul craiovean a anunțat cât va sta Koljic pe tușă: „Începem sâmbăta într-o notă optimistă. „Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi așteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!”
În aceste condiții, pentru a continua să lupte la titlu, CSU are nevoie de un vârf care să facă diferența. Cum perioada de mercato se încheie luni, 5 octombrie, oltenii trebuie să se miște extrem de repede. Astfel, oltenii au început deja tratativele cu Valeriu Iftimie pentru transferul croatului Marko Dugandzic, potrivit gsp.ro. Acestea nu vor fi deloc facile, având în vedere că în iunie, Marius Croitoru a spus că nu va pleca sub 1,5 milioane de euro la vară, iar Valeriu Iftime urca ștacheta până la 2 milioane de euro. Este puțin probabil ca Rotaru, un negociator feroce, să ofere o astfel de sumă pentru atacantul cotat la 600.000 euro de transfermarkt.

Politica