vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Doi tineri au ajuns la spital, după ce o maşină a intrat în motocicleta pe care aceştia se deplasau

Ieri, pe raza comunei Leleşti a avut loc un accident în urma căruia doi tineri au ajuns la spital, după ce o maşină a intrat în motocicleta pe care aceştia se deplasau în mod regulamentar.

Potrivit poliţiei, conducătorul autoturismului, care se afla sub influenţa alcoolului, nu s-a asigurat corespunzător: „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Leleşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 D Leleşti, din direcţia Dobriţa către DN 67 D Leleşti, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicleta condusă regulamentar de către un tânăr, de 30 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, care efectua manevra de depăşire regulamentară, având ca pasager, o tânără, de 21 de ani, din comuna Runcu”.

Conducătorii ambelor vehicule au fost testaţi  cu aparatul etilotest, rezultatul pentru tânărul de 30 de ani fiind negativ, iar în cazul conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, informează Adevărul.

Politica