sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, bufonerii și gafe de curtea școlii!

Rezultatele excelente obținute în startul sezonului par că țin de „moștenirea Eugen Trică”. Apărarea lui Napoli a fost franjuri în meciul din comuna Recea

Comuna Recea are singurul stadion din România în care, pe pandemie, e permis accesul suporterilor. Așa că, membri ai Peluzei Sud 97 au bătut sute de kilometri pentru a-și susține favoriții în deplasarea de lângă Baia Mare. O echipă ce pretinde că este continuatoarea Universității ar fi trebuit să defileze în compania celor de la Fotbal Club Comuna Recea. Nu a fost deloc așa, mai mult în multe momente ale jocului, alb-albaștrii au fost penibili în special în defensivă.
Diakite a fost punct fix la primul gol al gazdelor, ce a adus egalarea la ultima fază a primei reprize, după ce Bălan marcase dintr-un penalty scos tot de el. În startul actului secund, apărarea olteană s-a transformat în jaloane, ce au asistat neputincioase la reușita lui Luboya. Anghelina și Raicea, care ar trebui să fie titulari incontestabili, au întors scorul. Primul cu o reușită de kinogramă, al doilea cu un assist pentru Munteanu, jucător inexplicabil schimbat după ce marcase. Gazdele au egalat după o gafă de curtea școlii, când, la o lovitură liberă, defensiva varză a oltenilor l-a lăsat pe Rus singur-singurel la 8 metri de poartă, poziție centrală. Putea fi ușor 4-3 pentru băieții din Recea, când portarul Popa a ieșit hazardat pe la 20 de metri, s-a ciocnit cu Negru, ca într-o scenetă cu Stan și Bran, lăsând un adversar singur cu poarta goală. Norocul oltenilor, șutul imprecis al receșeanului.
S-a încheiat 3-3, oltenii ar trebui să fie mai mult decât încântați de rezultat. Dar cu un joc similar cu cel de sâmbătă greu vor mai scoate puncte în etapele care vin.

Comuna Recea – FCU Craiova 3-3 (1-1)
Au marcat: Coman 45+3, Luboya 49, Rus 69 / Bălan 27 (pen), Anghelina 58, V. Munteanu 66
Stadion: Recea, spectatori: 500
Comuna Recea: Bota (cpt.) – Jucan (Văsălie 68′), Bakmaz, Oiță, R. Ispas – Szecui, Micaș – Luboya, R. Rus (Cordoș 86), Mărieș (Potcoavă 68′) – M. Coman. Antrenor: Nicolae Constantin.
FCU Craiova: Popa – R. Negru, Diakite, Gugu (cpt.), Huyghebaert (Gîț 46′) – Albu, Paramatti (Anghelina 53′), Baeten – Ciolacu (Raicea 53′), Bălan, Munteanu (Cacheiro 70′). Antrenor: Nicolo Napoli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica