sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Să donăm pentru Ștefănel, băiețelul diagnosticat cu leucemie din comuna Argetoaia!

Tudor Ștefan, Ștefănel cum îl alintă prietenii, a fost părăsit de tatăl său și locuiește doar cu mama sa care să străduiește să le aloce minumul de trai pentru a supraviețui. Ștefănel a fost diagnosticat cu leucemie, iar mamei îi este imposibil să facă rost de banii pentru tratament.

,,El este Tudor Stefan.Prietenii ii spun Stefanel. Are doar 5 ani si de curand a fost diagnosticat cu leucemie.Este din comuna Argetoaia , jud Dolj. Acasa mai are 3 fratiori. Tatal i-a parasit iar mama nu are posibilitati materiale. Isi duc traiul de azi pe maine. Copilul impreuna cu mama se afla internati la sectia oncopediatrie a Spit.de urgenta Craiova.Este un copil vioi si cuminte care se lupta sa traiasca. Mama are nevoie in primul rand de bani pentru a procura medicamente. Apoi au nevoie de hrana. Mama are nevoie de ajutor pentru a se descurca. Si ea are probleme de sanatate. Acolo in sat am facut apel la toti vecinii dar fiind multe familii sarace nu am strans mare lucru. Oameni buni, cei care aveti posibilitati va rog din suflet sa dam o mana de ajutor acestei mame disperate care vrea sa isi vada puiul crescand! Va multumesc din suflet”.

Mama se numește Tudor Camelia si are nr de telefon 0721650448.Cei care doresc pot dona in lei si euro in conturile de mai jos deschise la Banca Transilvania pe numele mamei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tudor Camelia Georgeta :RO32BTRLEURCRT0565174501 în euro și RO82BTRLRONCRT0565174501 în lei.

Politica