vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: O gașcă de tineri samsari de droguri, încătușată

Șase persoane, în mare parte tineri și liceeni, bănuite de trafic și deținere de droguri, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizată și procurorii D.I.I.C.O.T. din Mehedinți. Respectivii urmau să fie prezentați magistraților Tribunalului Mehedinți, cu propunere legală.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți. S-a beneficiat și de suportul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R.
„La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliare și 47 mandate de aducere, în județele Mehedinți și Dolj, într-un dosar de trafic și deținere de droguri de risc. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de cannabis, 110 grame substanțe psihoactive și o cultură de cannabis formată din 5 plante. De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 30.000 de țigarete, de diferite mărci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cântar electronic, 7 telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie și carduri bancare”, a transmis I.P.J. Mehedinți.

Politica