vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O firmă de confecții din municipiul Caracal a anunțat că va disponibiliza 70 de angajați în octombrie

O firmă de confecţii textile din municipiul Caracal a anunţat că va disponibiliza 70 de angajaţi în luna octombrie, potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache.
Aceasta a afirmat că mai multe firme de confecţii textile din judeţul Olt au efectuat concedieri colective anul acesta, pe fondul scăderii cererii, a comenzilor şi a contractelor cu parteneri străini, de la începutul anului şi până în prezent fiind disponibilizaţi colectiv 250 de angajaţi ai unităţilor de confecţii textile.
„Pentru luna octombrie, sunt anunţate disponibilizări colective la o unitate de confecţii textile din municipiul Caracal, care intenţionează că concedieze 70 de salariaţi. În luna septembrie nu au avut loc disponibilizări colective”, a spus Elena Iordache.
De la începutul anului, în judeţul Olt au fost concediaţi colectiv 471 de angajaţi de la firme de confecţii, de la o unitate de fabricare a pieselor pentru vehicule de transport rutier, remorci şi semiremorci, de la case de pariuri, din construcţii şi din industria alimentară.

AGERPRES

Politica