vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

MAI face apel către românii care s-au vindecat de COVID-19: „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă!”

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat un apel către românii care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasmă, atât de necesară pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

Campania iniţiată de MAI se numeşte „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasma!” şi este promovată printr-un clip video.

„Rugăm share! Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi suferit, aţi luptat şi aţi învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi trecut prin momente cumplite şi aţi simţit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă şi vă rugăm să-i ajutaţi şi pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viaţă. Plasma le-ar fi de mare ajutor şi doar voi, cei care v-aţi făcut bine, puteţi dona. Vă rugăm din suflet, contactaţi cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină şi donaţi plasmă. O oră din viaţa voastră, poate salva o viaţă! Alătură-te campaniei noastre «Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă»!”, este mesajul MAI. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Mai multe informaţii despre această campanie pot fi consultate accesând adresa www.donare-sange.ro.

Politica