vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova revine pe primul loc!

Alb-albaștrii au beneficiat de două penalty-uri discutabile, în vreme ce slătinenii au avut unul clar, neacordat.

Echipa lui Mititelu a săltat iar pe primul loc, după ce a învins cu 2-1 formația CSM Slatina, într-un duel al grupărilor recent promovate în divizia secundă. Ambele goluri ale gazdelor de la Severin au fost înscrise de Claudiu Bălan de la punctul cu var, după penalty-uri controversate dictate de arbitrul Florin Mazilu. De partea cealaltă, oaspeților li s-a refuzat o lovitură de la 11 metri clară, la scorul de 2-0. Pentru onoarea celor de la CSM Slatina a punctat Ovidiu Popescu, cu opt minute înainte de final.
Nu a fost cea mai reușită evoluție a trupei lui Nicolo Napoli, însă obiectivul a fost atins. FCU Craiova urcă iar pe primul loc, cu 13 puncte, la două lungimi distanță de ASU Poli și trei de Rapid. În runda următoare, oltenii vor înfrunta Comuna Recea, echipă ce tocmai a învins Rapidul, sâmbătă, de la ora 13:00.

FCU Craiova – CSM Slatina 2-1
Au marcat: Bălan (pen) 2 / O. Popescu
FCU Craiova:  Popa – Gîț, Gugu (cpt.), Diakite, Huyghebaert – Albu, Baeten –  Munteanu, Anghelina (Andr. Ciolacu 46′),  Răducanu (Raicea 68′) – Bălan (Diallo 90+2′). Antrenor: Nicolo Napoli.
CSM Slatina: Nic. Grecu – Bodri, Cotigă, Manea, Deta – Oprescu, Toma, O. Popescu, Rogoveanu (Vlada 78′) – Gheorghe (cpt.) (Doman 65′) – Ianis Stoica. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica